Desi a fost si este seceta mare in mai toate regiunile tarii, pietele si targurile au fost pline cu toate legumele de sezon si la preturi foarte rezonabile. N-am lasat sa treaca toamna asta frumoasa fara sa pun si eu pentru iarna cateva borcane, nu multe, cate putin din fiecare. Asa ca zilele astea am dat zor si am pus in camara cam tot ce pun de obicei: gogasari, gogonele si castraveti. Doar ca anul acesta am combinat legumele ca sa ne bucuram de ele toate iarna
Gogosari si conopida la otet
I-am pus dupa reteta clasica, am combinat insa legumele ca nu ne plac doar gososarii simpli si foarte acri
Gogonele, morcov, conopida, telina, gutuie si sfecla
Am amestecat legumele pentru ca ne plac toate iar murate fiecare isi lasa aroma specifica, impreuna sunt delicios de bune
Castravetii murati,
i-am pus dupa binecunoscuta reteta,
- castrevetii se spala bine si se aseaza pe patul de marar uscat, se adauga:
-catei de usturoi, boabe de mustar si cateva feliute de hrean
-secretul pastrarii lor este saramura fiarta de trei ori si boabele de hrean
Sa aveti spor in toate!
Duminica placuta si cu pace!
Cu drag,
Liliana
Ce bine arata toate! Sa le mancati sanatosi, voiosi si neaparat impreuna!:) Imbratisari!
RăspundețiȘtergereO Duminica binecuvantata si voua!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereToate bune şi gustoase. Să le mâncaţi cu bucurie şi mulţumire, cu sănătate şi gând bun pentru cele ce vor veni.
RăspundețiȘtergereMultumim!
RăspundețiȘtergereVa poftim la masa noastra!