marți, 23 octombrie 2012

Ce se mai preda astazi in scoala publica?


Nimic nou, ar fi raspunsul. Cele pe care le-am invatat si noi, cu multi ani in urma, ajung si pe  mainile copiilor nostri. Desi ministerul "recomanda" expunerea celor doua teorii deopotriva, ca si cand ar fi intr-o competitie nedreapta una cu cealalta, totusi majoritatea profesorilor prefera  "calea batatorita"... si de ce oare? 

Teoria evolutiei este predata astazi in scoli ca fiind un adevar dovedit si de necontestat cu privire la originea speciilor, inclusiv a omului.
Desi promovarea ei comporta un caracter absolut, asemanator unei dogme religioase, teoria are numeroase lacune, recunoscute chiar de catre promotorii ei. Adeziunea la aceasta teorie este mai degraba un act de vointa si credinta, decat o concluzie logica dedusa din realitatea de pe teren.
Nu trebuie sa fii o persoana religioasa ca sa pui la indoiala teoria evolutiei. Ajunge sa arunci o privire rationala asupra afirmatiilor ei si asupra dovezilor.
Va recomand un material nou si foarte pe intelesul tuturor pe aceasta tema. Va sugerez  sa il dati copiilor dvs. ca sa-l discute la scoala, la ora de Biologie sau Stiinta. Materialul poate fi citit si descarcat de aici.

sursa: Alianta Famiilor



2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare