miercuri, 2 mai 2012

Viata cetatii

Confirm cele bune scrise de dl Claudiu Tarziu despre prietenul nostru Marcel Bouros, fondatorul Fundatiei si Scolii "Sfintii Martiri Brancoveni", omul din spatele multor atitudini crestine din viata cetatii. Las mai jos cele scrise de dl Claudiu Tarziu... 

"În locul unui pirat, alegeţi un marinar pentru Primăria Constanţei!

Prietenul Marcel Bouroş, creştin lucrător, om de mare calitate sufletească şi foarte implicat în viaţa cetăţii, s-a decis să încerce să schimbe Constanţa, oraşul în care locuieşte de aproape o viaţă. Fost marinar, dar, de ani mulţi, devenit un onest antreprenor, el s-a înscris, ca independent, în cursa electorală pentru funcţia de primar al Constanţei. Crezul său este că poate aduce pe făgaşul normalităţii această a doua urbe din ţară ca importanţă economică.

Pentru că este prea modest, puţină lume ştie ce realizări are în spate. Între acestea, cele mai importante pentru comunitate sînt Fundaţia "Sfinţii Martiri Brâncoveni" şi complexul "Curtea Brâncovenească" (include o şcoală şi o librărie ortodoxe). Dar dl Marcel Bouroş este şi un promotor al adevărului istoric, un vechi militant pro-vita şi un apărător al credinţei noastre ortodoxe. Aşa încît, dacă aş fi constănţean, ar avea votul meu. Cum m-am statornicit în Bucureşti, îl susţin cu inima, cu gîndul bun şi cu expertiza mea, dacă va fi nevoie.

Nu ştiu ce şanse are dl Bouroş în faţa actualului primar, care e starostele caracatiţei politico-financiare ce a cuprins Constanţa, dar gestul său generos de a-şi pune pielea în joc pentru binele public merită toată aprecierea. Iar Constanţa ar merita un primar ca dl Marcel Bouroş.

Poate că, dacă vor exista mai mulţi curajoşi care să ia lupta pe cont propriu, adică să candideze fără a fi îndatoraţi vreunui partid (pentru că toate cele care contează sînt compromise şi compromiţătoare), se va schimba şi clasa politică în bine. Măcar puţin."sursa


Il puteti cunoaste si din multele articole publicate de-a lungul vremii, iata doua dintre ele: aici si aici

Hristos a inviat!

4 comentarii:

  1. Adevarul e ca exista multi oameni buni, pe care ii asteptam, ii dorim, ne intrebam pe unde sunt si de ce nu actioneaza, dar care atunci cand apar in fata noastra nu vrem sa ii vedem, din cauza lehamitei care a pus stapanire pe noi, cu precadere cand vine vorba de politica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne inghitim lehamitea de care spune Loredana si sa ne implicam. E timpul sa se afirme altfel de oameni pe arena politica. Liliana, m-am bucurat vazand postarea ta. Am semnat pentru sustinerea dlui Bouros si ma bucur ca in sfarsit am si eu pe cine vota la alegerile locale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doresc succes acestui om iar voi care aveti dreptul sa faceti o schimbare sau cel putin sa daruiti un vot, adunati-va si puneti punctul pe i!!!!
    Daca omul acesta este putin cunoscut,faceti-i voi reclama cei care cunoasteti lucruri bune despre el.Dati sfoara in Constanta despre acest om pentru sustinerea lui.
    E adevarat ca noi crestinii nu ne "putem" amesteca in politica dar eu sunt totusi de parere ca nu trebuie sa stam pasivi si neinteresati de cei care ne conduc!!!
    ( daca e nevoie de cartonase colorate pun si eu umarul si va trimit) :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc, dragelor!

    Sa-l sustinem fie si cu o rugaciune, iar Domnul Dumnezeu il va ajuta sa se lupte si sa-l doboare pe Goliat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare