luni, 13 decembrie 2010

Avocat Cezar Axinte despre initiativa legislativa pentru combaterea saraciei extreme si prevenirea unei catastrofe sociale

Initiativa legislativa pentru combaterea saraciei extreme si prevenirea unei catastrofe sociale


Foarte multi romani se afla la limita saraciei si a deznadejdii.
Saracia este generata de criza intentionat provocata, iar deznadejdea de povara creditelor bancare !
Solutia salvatoare, aflata la indemana noastra, este stoparea platilor catre banci. In acest sens avem nevoie de 100 000 de semnaturi pentru a promova legea pentru combaterea saraciei extreme si prevenirea unei catastrofe sociale.
Adoptarea urgenta a acestei legi va evita deznadajduirea – cu toate consecintele ei tragice – a sute de mii de oameni si de asemenea va evita falimentarea institutiilor bancare care in cazul neadoptarii legii nu vor putea face fata blocajului creat.
Legea va opera retroactiv si astfel cei care nu au mai putut plati vor beneficia de prevederile ei.
Solidaritatea bancilor cu debitorii este absolut fireasca, ele fiind interesate de adoptarea prezentei legi din cel putin doua motive :
- pozitia de parteneri
- evitarea falimentului, deoarece in cazul unui numar mare de executari silite bancile se vor bloca, ele neputand functiona ca societati imobiliare
Va rugam pe fiecare in parte sa va implicati in strangerea de semnaturi si sa le transmiteti prin curier recomandat pe adresa: Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni, Str Vasile Lupu nr 43-45 Constanta.
Pentru a evita sabotarea strangerii de semnaturi va rugam sa pastrati o copie dupa originalul tabelelor trimise sau sa le aduceti personal.

Descarcati tabelul pentru semnaturi si continutul legii aici

In cazul in care legiuitorul nu va intelege urgenta adoptarii acestei legi, aruncandu-ne din raportul de drept in cel de necesitate, vom fi nevoiti sa incetam platile.

Doamne ajuta ! Marcel Bouros

2 comentarii:

  1. Liliana traim cu totii vremuri grele si cine stie ce va mai veni peste noi.....
    Nadejdea este doar sus la Cer.
    Tare dureros tot ce se intampla!
    Cred ca este foarte necesar ca oamenii sa fie cat se poate de uniti poate mai uniti ca niciodata.
    Bunul Dumnezeu sa ne lumineze mintile tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este , Corina! Dar tocmai aici lucreaza cel rau, ca sa nu fie oamenii impreuna, dar avem nadejde ca nu ne lasa Domnul si Hristos este cel care ne uneste, comuniunea Bisericii.
    Doamne, ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare