vineri, 5 februarie 2010

Ceai cald

Noi suntem mari amatori de ceai. Iar de cand este ger , de cate ori am venit de afara am simtit nevoie sa bem ceai. La un moment dat aveam pe aragaz patru ibrice. Aglomeratia in bucatarie iti da senzatia ca nu se mai termina niciodata curatenie.
Asa incat , pentru ca frigul nu ne paraseste prea curand, cel putin asa spun unii, ieri am mers prin magazine sa caut un termos. Ma gandeam eu, ca voi face dimineata ceai mai mult si vom bea in decursul zilei toti de acolo. Dar...tot cautand prin magazine am gasit o cana cu fierbator incorporat. Am intrebat detalii si l-am cumparat.
Daca sunteti amatori de ceai va recomand asa ceva, usor de folosit, ceai proaspat in cateva minute si ceva foarte important, are oprire automata, aviz mamicilor ocupate!

Va recomand ceaiurile de la Fares, noi le-am incercat si sunt bune!

Cu drag, Liliana

3 comentarii:

  1. Este foarte practica aceasta cana-fierbator. Aveti grija cu calcarul care se depune pe fundul ei, in zona noastra, apa e destul de dura. In marile magazine se gasesc solutii (lichide) de curatat foarte eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Aurelia.
    Am obervat si eu zilele acestea calcarul si chiar ma gandeam ca trebuie cumparata o solutie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi folosim o cana din aceasta si este foarte practica, are si capacitate mare, e super. Cand vad ca s-a adunat prea mult calcar pun o tura de apa la fiert cu otet in ea, apoi o arunc si clatesc cana si ramane fierbatorul curat si la fel si peretii canii.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare