miercuri, 10 februarie 2010

Produse de post

Cateva produse de post , cumparate azi de la Curtea BrancoveneascaLintea este catalogată ca aliment de grad nutriţional A datorită conţinutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor şi proteina şi conţinutului extrem de scăzut de grăsimi. Lintea nu conţine colesterol şi aduce un aport caloric de cca 110-160 kcal/100g, în funcţie de varietatea preparată şi modul de preparare.
Mazarea galbena are valoare energetica mare (359 kcal/100 gr.), este usor laxativa si reprezinta o importanta sursa de proteine, hidrati de carbon, substante minerale si vitamine.Contine :proteine 22%; grasimi 1%; hidrati de carbon 59%-substante minerale: Ca, K, Na, P-vitamine: A, B1, B2, B3 si C
Năutul este bogat în proteine, săruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) şi în complexul de vitamine B. Având o concentraţie ridicată de proteine (24%), la care se adaugă şi un procent consistent de hidraţi de carbon şi grăsimi, năutul are o valoare alimentară deosebită, înlocuind în buna parte proteinele din carne.
Despre linte mai puteti citi si aiciCu drag,Lilianaflower bar Pictures, Images and Photos

2 comentarii:

  1. Multumesc, Loredana.
    Si eu va doresc voua post binecuvantat si cu bucurii duhovnicesti!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare