miercuri, 24 februarie 2010

Bucatarie si muzica

Azi, o salata de primavara cu urmatoarele ingrediente:

-morcov
-telina
-pastarnac
-orez basmati

Se curata legumele si se pun la fiert cu putina sare; dupa ce au fiert ,se scurg si se pregatesc pentru maruntit. Orezul se spala si se pune la fiert in apa in care au fiert legumele. Dupa ce fierbe si orezul se scurge si se lasa la racit.Legumele se maruntesc ca la salata de boeuf si se pun peste orezul racit. Se amesteca totul, legumele si orezul, se adauga sare (dupa gust), ulei si putin piper.
Pentru ca aceasta combinatie este dulce din cauza morcovului am facut alaturi o salata de sfecla rosie , pe care am amestecat-o cu ulei si lamaie.
E foarte simplu de preparat si hranitor.
Inca ceva...cantitatile se pot pune dupa preferinta si se pot adauga si alte legume
Pofta buna!




aici am amestecat legumele cu orezul
cele doua salate :)

In timp ce gateam am ascultat si putina muzica :)




Cu drag, Liliana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare