joi, 27 mai 2010

Un motiv in plus


Ieri n-am avut apa toata ziua, mai precis 12 ore, de dimineata de la 8 pana seara la 20. Aveam multe de trebaluit prin casa, sa pun cel putin o masina de rufe, sa fac mancare...ca dupa zilele de sarbatoare. Poate or fi anuntat ei pe la tv , dar eu nu ma uit la tv, poate or fi spus la radio, dar eu ascult radio doar atunci cand fac manacare, adica dimineata. In concluzie daca nu esti informat ai de pierdut, ramai mereu in urma celorlalti :)
Da, dar la cateva zile opresc si curentul, cam doua ore si dupa 11 noaptea, luminile pe strada se aprind doar duminica. In fine... parca toate acestea imi amintesc de o alta perioada din viata noastra. In perioada comunista eram caliti sau pur si simplu obisnuiti cu soarta, acum insa suntem foarte neputinciosi si dependeti de toate aceste utilitati . Nu putem sa traim fara ele locuind la bloc sau chiar la o casa in oras.
In concluzie, vom avea un motiv in plus, ca trebuie sa mutam usor-usor centrul de greutate spre casuta de la tara, unde avem fantana si sobe cu lemne.

Va doresc o zi linistita!
Liliana


flower bar Pictures, Images and Photos

3 comentarii:

  1. Vai Liliana cum tanjesc si eu dupa o casuta la tara.Am anceput sa visez la un somn de amiaza an gradina plina cu flori sa ne mai oxigeneze putin creierul.Chiar cred ca avem nevoie de asa ceva e sanatate curata!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este , Corina! Avem toate motivele sa merge la liniste si sanatate, insa ce facem cu scolile copiilor? Trebuie gandita foarte bine situatia. Acum intram in vacanta si deci o sa fie mai bine. Avem o vara la dispozitie sa gandim cum vom face de la toamna. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare