sâmbătă, 22 mai 2010

Timpuri noi

Un film actual, pe care vi-l recomad cu caldura. Il puteti cumpara impreuna cu ziarul "Dilema veche". Noi am luat toata colectia de filme aparute pana in prezent, semnate Charlie Chaplin.
Un scrut comentariu al filmului:

"Om vs. masina! Castigator este fanul de comedie care urmareste acest film in care Vagabondul lui Charles Chaplin se lupta cu o linie de asamblare - un film ales in 1998 drept unul din cele mai bune 100 filme ale Institutului American de Film.
Micul Vagabond se agita intr-o fabrica unde mecanismele de hranit oameni se straduiesc sa miscoreze ora de pranz a angajatilor la un sfert de ora. Ajuns fara serviciu, se intalneste cu un tanara pribeaga si pleaca in cautarea fericirii si a unui salariu, intalnind destule ghinioane ca paznic de noapte, chelner ale carui cantece caraghioase nu inseamna nimic, puscarias si multe altele. La sfarsit, in timp ce vagabondul si tanara merg brat la brat catre un viitor nesigur, este clar ca nu au gasit nici fericirea, nici bogatia, dar ceea ce este mult mai important, s-au gasit unul pe celalalt. Timpul si satira nu cunosc sfarsit in filmul "Timpuri noi".






Va doresc sarbatori linistite!


Liliana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare