vineri, 19 martie 2010

Sa citim copiilor

Ieri am cumparat copiilor o carte pe care pusesem ochii de multisor, de cate ori am vrut sa o cumpar interveneau alte urgente, plus ca mai avem multe carti cumparate si partial citite si de ei dar si de mine . Aseara insa inainte de odihna am citit copiilor cateva istorisiri minunate si sufletul nu se mai satura citind, ne impartaseam de mangaieri si bucurii citind vieti si fapte ale sfintilor traitori in Domnul.


"Cu totii ne dorim ca fiii si fiicele noastre sa dobandeasca binele sufletesc si trupesc. Pentru a-i invata pe copiii nostri calea vietuirii curate, adesea nu sunt suficiente metodele pedagogice laice. Din multimea cartilor de suflet folositoare au fost culese aceste cuvinte ale Sfintilor Parinti si indreptate pentru a fi pe intelesul copiilor. Proloagele si Vietile sfintilor devin un izvor nesecat pentru parinti si profesori, dar si un instrument accesibil copiilor nostri."(autorii- Prof. Anamaria Rus si Prof. Cosmina Tamas )

Cartea poate fi comandata si pe internet
aici

Cu drag, Liliana

flower bar Pictures, Images and Photos

Un comentariu:

  1. Liliana intradevar aceasta carte e deosebita si eu am cumparat-o si parca e exact cum spui tu nu te saturi sa o citesti .Lantul de povestiri cu Ganea,copilul neastimparat.Buna carte.Sa ai o zi binecuvintata!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare