joi, 18 martie 2010

Parintele Nicolae Tanase - Familia: o mica biserica


Conferinta tinuta la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti pe data de 16.03.2010 de Parintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului se poate vedea aici






Liliana

4 comentarii:

  1. "sa nu iti faci chip cioplit ,nici alta asemanare nici din cer,nici de pe pamant,sa nu te inchini lor nici sa le slujesti!"nu ar fi minunata o citire atenta a Bibliei si desprinderea cu grija a invataturilor ei.cred ca ar fi mai indicata decat fatarnicia si simularea unei iubiri fata de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar asa si trebuie, o atenta citire a Sfintei Scripturi in sanul Bisericii, care a scris-O si care ne-a talcuit-O cu ajutorul Duhului Sfant prin Sfintii Sai pana astazi.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai da ,Liliana dar vezi tu,bisericile sunt pline de icoane,bucati de lemn cioplite .cum atunci sunt bisericile in conformitate cu Scriptura?mai era un mesaj lasat de mine ieri , pe care observ ca nu l-ai publicat cu privire la Fecioara Maria.Eu zic ca daca avem argumente putem argumenta,daca argumetele lipsesc atunci ignoram mesajele.totusi tu ti-ai facut un blog pentru a aduce oamenii mai aproape de crestinism,dar ii indepartezi prin neputinta ta de a le raspunde la intrebari.corecteza-ma daca gresec.iti doresc o zi buna.
    sarah

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea Sarah, ieri am gasit un singur mesaj si inteleg acum ca a fost de la tine, eu pe acela l-am publicat, altceva n-am primit.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare