joi, 6 decembrie 2012

Prima ninsoare in ajun de Sfantul Nicolae


Timpul ingramadeste zilele una in alta parca speriat ca n-or sa incapa toate in anul care se duce cu fiecare zi...Ma uit in calendar si imi dau seama ca am trecut peste atatea nume minunate de sfinti si in graba zilelor si grijilor care nu se mai termina, nu am apucat sa ma bucur deplin de niciuna.
Maine este Sfantul Nicolae, am oprit timpul in casa noastra sa ne bucuram de praznic, de dragul nostru daruitor si rugator. Afara a inceput ninsoarea, sfantul ne-a daruit nu numai pacea familie cat si puritatea primei ninsori ce se asterne timida.
Mi-am propus de mult sa fac cu copiii o activitate, sa ne bucuram invatand din practica despre viata si minunile Sfantului Nicolae. Am gasit aici, inca de anul trecut cateva icoane foarte frumoase cu viata Sfantului


le-am printat si decupat cu grija






le-am asezat in ordine cronologica, invatand si vorbind cu copiii despre viata si minunile Sfantului







icoanele se pot lipi in cerc, in jurul icoanei Sfantului sau puteti face o carticica despre Viata si minunile Sfantului Nicolae. Noi am ales sa facem o carticica, pe care o vom finaliza maine.





Sa avem cu totii sarbatoare cu pace!

"Cel ce versi mir de mult pret la toata lumea si mie celui nevrednic si mai mult decat toti pacatos, daruieste-mi ca sa-ti aduc tie cantare, Parinte Nicolae. Tu, ca cel ce ai indraznire catre Dumnezeu, slobozeste-ma din toate necazurile ca sa cant tie : bucura-te, Sfante Ierarhe Nicolae, mare facator de minuni!


5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare