luni, 24 decembrie 2012

Craciun binecuvantat!


"Nasterea Ta, Hristoase Dumnezeul nostru, rãsãrita lumii lumina cunostintei; cã întru dânsa, cei ce slujeau stelelor de la stea s-au învãtat sã se închine Tie, Soarelui Dreptãtii, si sã Te cunoascã pe Tine, Rãsãritul cel de sus, Doamne, slavã Tie."
(TROPARUL)

"Fecioara astãzi pe Cel mai presus de fiintã naste si pãmântul pestera celui neapropiat aduce. Îngerii cu pãstorii doxologesc si magii cu steaua cãlãtoresc. Cã pentru noi s-a nãscut prunc tânãr, Dumnezeu mai înainte de veci. "

"Cercetatu-ne-a pe noi de sus, Mântuitorul nostru, Rãsãritul rãsãriturilor, si cei din întuneric si din umbra am aflat adevãrul: cã din Fecioarã s-a nãscut Domnul."

"Astãzi Hristos în Betleem se naste din Fecioara. Astãzi Cel fãrã de început Se începe si Cuvântul se întrupeazã. Puterile cerurilor se bucurã si pãmântul cu oamenii se veseleste; magii daruri aduc; pãstorii minunea vestesc; iar noi neîncetat cântãm: slavã întru cei de sus lui Dumnezeu si pe pãmânt pace întru oameni bunãvoire!"

"Prunc tânãr din frãmântãrile lui Adam s-a nãscut Fiul si S-a dat credinciosilor. Acesta este Pãrinte si Domn al veacurilor ce va sã fie, si Se cheamã înger de mare sfat. Acesta este Dumnezeu tare, Care tine cârmuirea fãpturii. "
 
 
“Hristos se naste, slãviti-L, Hristos din ceruri,întâmpinati-L!”


Va doresc sarbatori binecuvantate!

Cu drag,
Liliana & co:)

5 comentarii:

  1. Multumim mult Liliana pentru darurile zilnice!
    Craciun fericit si multa bucurie,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun binecuvantat si fericit alaturi de cei dragi! Cu mult drag, Nicoleta si intreaga familie

    RăspundețiȘtergere
  3. Crăciun binecuvântat și plin de bucuria Nașterii Pruncului Sfânt!

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciu fericit, dragelor!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare