vineri, 3 septembrie 2010

Sfaturi pentru familie

"Tot ce inveti despre casatorie, toata osteneala pentru bunul mers al casatoriei este spre mantuirea copiilor tai, si acesta nu e un lucru neinsemnat, ci are literalmente o valoare vesnica. "

"Nu putem avea calauza mai buna in familie decat Sfanta Scriptura. Va recomand cu caldura sa recititi cat mai des cuvintele Sfintilor Apostoli privitoare, de exemplu, la viata de familie, si sa le primiti cu toata seriozitatea ca insusi cuvantullui Dumnezeu, vesnic actual in orice vreme. Cand citim Sfanta Scriptura, sa ne rugam lui Dumnezeu si autorului cartii respective sa ne ajute sa intelegem si sa implinim in propria noastra viata cuvantul pe care l-am citit. Crestinii casatoriti se pot inspira mai ales din Prima Epistola a Sfantului Apostol Petru si din Epistolele Sfantului Apostol Pavel catre Corinteni si catre Efeseni."


"Nivelul duhovnicesc al unei familii nu se masoara in cantitatea de rugaciune, ci in gradul de armonie si odihna sufleteasca la care s-a ajuns in acel camin." Din "Sfaturi pentru o educatie a copiilor in ziua de astazi"
Maica Magdalena, Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul, Essex, Anglia.



Cu drag,

Liliana


flower bar Pictures, Images and Photos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare