duminică, 8 august 2010

Targul National al Mesterilor Populari, in august la Mamaia


Printre putinele activitati cultural-educative care au loc in timpul verii in statiunile de la malul marii este si acest Targ National al Mesterilor Populari. Ma si mir ca intre atatea percutii si stridenta, un Targ al frumosului si al bunului-simt isi pastreaza cu incapatanare prezenta pentru ca in acest an a ajuns la a 12-a editie.
Multumesc
Luminita pentru ca mi-ai amintit de el.

"Daca planuiti sa ajungeti in cursul lunii august la mare, merita sa va faceti timp sa treceti pragul unui targ cu totul special.

Pentru ca si in aceasta vara, traditionalul
Targ National al Mesterilor Populari, ajuns la cea de-a 12-a editie, se va desfasura timp de cinci zile, intre 19 si 23 august, in piateta Cazinoului din statiunea Mamaia.

In cadrul targului organizat de Muzeul de Arta Populara, vor fi reprezentate principalele domenii ale mestesugului popular: prelucrarea lemnului (obiecte de uz gospodaresc, mobilier, instrumente muzicale), olaritul, prelucrarea metalului sau a pielii. Icoanele pictate pe lemn si sticla, mastile traditionale, ouale incondeiate, tesaturile cu diverse motive populare nu vor lipsi nici la editia din acest an".


Liliana

flower bar Pictures, Images and Photos

4 comentarii:

  1. Liliana si mie imi plac aceste targuri noi avem unul aici pe 6 Octombrie daca totul e bine si mai traim pana atunci o sa aduc si eu franturi din acest targ.O imbratisare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar fi placut sa-l vad dar nu merg la mare...!!O sa retin data, poate alta data! Multumesc de informatie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ela, o sa fac poze:)
    Cu multa placere:

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu te imbratisez, Corina:
    Sa faci poze, o sa fac si eu:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare