joi, 12 august 2010

Temeiurile biblice ale Preacinstirii Maicii Domnului III


sursa imaginii

Temeiul 4

Au binecuvantat-o ingerul ca "pe cea aleasa intre femei" (Luca 1, 28)

"Şi intrând îngerul la ea, a zis: Bucură-te, ceea ce eşti plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată eşti tu între femei."(Luca 1, 28)

Temeiul 5


Multimea a fericit-o pentru Cel nascut si alaptat (Luca XI, 27-28)

"Şi când zicea El acestea, o femeie din mulţime, ridicând glasul, I-a zis: Fericit este pântecele care Te-a purtat şi fericiţi sunt sânii pe care i-ai supt! Iar El a zis: Aşa este, dar fericiţi sunt cei ce ascultă cuvântul lui Dumnezeu şi-l păzesc."(Luca XI, 27-28)

Temeiul 6

Au cinstit-o Sfintii Apostoli (Ioan XIX, 26-27)

"Deci Iisus, văzând pe mama Sa şi pe ucenicul pe care Îl iubea stând alături, a zis mamei Sale: Femeie, iată fiul tău! Apoi a zis ucenicului: Iată mama ta! Şi din ceasul acela ucenicul a luat-o la sine." (Ioan XIX, 26-27)

flower bar Pictures, Images and Photos


Liliana

2 comentarii:

  1. E absurd sa spui ca aceste texte arata ca Maria trebui sa fie "preacinstita"! Astea sunt numai supozitii! Arata-mi un text biblic care sa spuna ca Isus s-au apostolii i s-au inchinat si eu o sa o cinstesc toata viata!Dar nu o sa gasesti, cu siguranta...Succes, in caz ca esti atat de perseverenta incat sa te apuci de cautat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Biserica Ortodoxa are o Traditie si apoi si o Carte Sfanta inca de acum doua mii de ani. Daca vreau sa inteleg cum se interpreteaza aceasta Carte, (Sfanta Scriptura), ma duc la Biserica care a scris-O. Biserica aceasta o Preacinsteste pe Maica Domnului, si intelegem aceasta ,inca din Sfanta ei Traditie si mai apoi si din Cartea scrisa dupa Traditie.
    Daca vreti sa schimbati Traditia si interpretarea ADEVARATA a Sfintei Scripturi (pentru ca Biserica lui Hristos, cea dintotdeauna, este Stalpul si Temelia Adevarului si puterile minciunii niciodata nu o vor distruge) aratati-va dvs. care sunt temeiurile pentru care nu o cinstiti pe Maica Domnului din Biserica.Eu nu sunt dornica sa afisez inovatiile sectare,ci pastrez ce ne-a invatat Domnul.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare