vineri, 27 august 2010

Miracol matern

"Rugaciunea mamei pentru pruncii ei este mai puternica si mai ascultata decat chiar rugaciunea preotului. La un parinte tot venea o femeie sa plateasca pentru ca sa i se intoarca baiatul plecat de acasa, pierdut in lume. I-a zis parintele: Ma, ai platit la biserici de-l poti cantari in bani...! Mai bine roaga-te pentru el, si o sa se intoarca. Rugaciunea nu are egal pe lumea asta".(Parintele Iustin Parvu)

O televiziune din Australia a prezentat povestea incredibilă a unei mămici, care şi-a readus la viaţă bebeluşul declarat mort la naştere. Totul s-a întâmplat la un spital din Sydney, unde Kate Ogg a născut prematur gemeni.
Bebeluşii aveau doar 27 de săptămâni, adică mai puţin de şapte luni şi cântăreau în jur de un kilogram. Medicii au anunţat-o că fetiţa este bine, dar că băieţelul nu respiră. Jamie a fost declarat mort după 20 de minute de încercări nereuşite de resuscitare.
Disperată, femeia l-a ţinut la piept, direct pe piele, câteva ore, până când a observat că a început să respire şi să se mişte. Medicii au recunoscut că a fost un miracol.



Aici am citit

3 comentarii:

  1. Cunosc si eu o poveste cutremuratoare a unei mame care si-a pierdut copilul in mijlocul drogurilor dar singura mama l-a putut scoate de acolo cu rugaciunea ei fierbinte!La induplecat pe Dumnezeu si ia vindecat fiul pierdut.Tare m-a cutremurat aceasta povestire desi e lunga poate imi fac timp sa o postez.Liliana iti doresc un sfarsit de saptamana linistit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat!
    Dragă Liliana, te invit la mine pe blog să dai o "mână de ajutor"...!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si Arsenie Boca a spus la fel unei mame. "Roagă-te tu ca mamă, nu plăti preoţilor. Este mai primită rugăciunea mamei decât a preotului"

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare