vineri, 27 septembrie 2013

SONDAJ PRIVIND STAREA ACTUALĂ A SISTEMULUI EDUCAȚIONAL ROMÂNESC

SONDAJ PRIVIND STAREA ACTUALĂ A SISTEMULUI EDUCAȚIONAL ROMÂNESC


Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă este o organizație nonguvernamentală înființată recent cu scopul monitorizării, prevenirii și combaterii evenimentelor degradante și imorale, care alterează major procesul de învăţământ şi aduc gravă atingere dezvoltării psihologice, emoţionale şi sufleteşti a tinerilor.
Deși mass-media prezintă constant cazuri în care în incinta școlii se produc acte imorale, de la consum de alcool, tutun, violență, până la droguri, hărțuiri și relații sexuale între elevi nu ştim să existe o strategie eficientă pentru stoparea şi preîntâmpinarea acestor fenomene. Având în vedere acestea, ca părinţi direct interesaţi de soarta şi viitorul copiilor noştri, intenţionăm să realizăm o platformă naţională de acţiune. Pentru aceasta este nevoie, în primul rând, de fixarea şi ierarhizarea problemelor cu care se confruntă astăzi copiii în spaţiul instituţiilor de învăţământ.
Aşadar, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Mai concret, vă rugăm să ne trimiteți mesaje în care să ne povestiți pe scurt care au fost problemele cu care dumneavoastră ca părinți (sau profesori), precum și copiii dumneavoastră, v-ați confruntat în cadrul sistemului de învățământ din România.
În urma răspunsurilor pe care le vom primi vom stabili care trebuie să fie ierarhia problemelor ce trebuie abordate. În funcţie de aceasta, vom elabora strategia asociației pentru următoarele luni. De asemenea, vă aşteptăm să vă alăturaţi acestui demers fiecare după puterea sa, căci numai împreună vom putea contribui la recuperarea acelui climat de normalitate care este necesar pentru o bună educaţie a copiilor noştri.
Asociaţia Părinţilor pentru o Educaţie Sănătoasă
Director de proiecte, Eugen Jercan
ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR PENTRU O EDUCAȚIE SĂNĂTOASĂ
Str. Ion Roată, nr. 10, Sector 4, București Tel:0720190081
www.parintipentrueducatie.ro
contact@parintipentrueducatie.ro

sursa: WWW.FAMILIAORTODOXA.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare