duminică, 29 aprilie 2012

Viitorul copiilor nostri

Vazand acest film m-am "felicitat" pentru a nu stiu cata oara ca am scos televizorul din casa :) incercati si voi,  doar o saptamana dureaza "sevrajul" si apoi o sa fiti chiar voi cei care n-o sa-l  mai doriti in casele voastre....
Avem la îndemână un documentar video care ne prezintă pericolul în care se află viitorul copiilor noștri de îndată ce noi ca părinți ne hrănim și îi hrănim cu otrava din sistem publicitar. Acest documentar este menit să „vindece” de este cu putință (căci nu este suficient să conștientizăm) mințile oamenilor cu privire la conectarea permanentă la tot ceea ce ne oferă mijloace media.. Din nefericire acest „duh de viață” a pătruns foarte adânc și se desfășoară nestingherit în mijlocul societății moderne. Soluția cea mai eficace și sfântă este ca oamenii să se atașeze cât mai puternic și cât mai fidel de Dumnezeu prin Biserică încercând să dobândească o viață cât mai simplă și cât mai dezpovărată de magiile și tehnologiile acestui veac și mai ales prin manipularea mijloacelor media. E nevoie de credință și simplitate pentru a avea ajutor de la Dumnezeu. Vă recomandăm acest  documentar video pentru a înțelege din câte părți ne paște răul:



Va doresc o duminica placuta!

Liliana

4 comentarii:

  1. Hristos a inviat!
    E adevarat ca televizorul este un obiect la care copiii (dupa parerea mea) nu ar trebui sa aiba acces, dar mai mult, nici noi nu trebuie sa apelam.
    Din pacate raul, asa cum arata si documentarul, nu se opreste la televizor !!! Vorbim de reviste, de panouri publicitare afisate urias - langa scoli sau in preajma lor, cu tot felul de produse, de de concerte, de ''oferte'' bagate in cutia postala.
    Nu este suficient doar sa inchidem televizorul si sa-l scoatem din casa. Trebuie sa lupta si impotriva monopolizarii spatiului public cu tot felul de afise improprii.
    La filme se pune acel mic insemn ca interzis copiilor sau ''doar cu acordul parintilor", nu-i asa?
    Ce ne facem cu panourile nepotrivite copiilor???
    Deci a scoate televizorul din casa inseamna doar a pune inceput bun. Dar lupta ar trebui sa continue....

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a inviat!

    Bine ai spus, Iasmin, „a scoate tv din casa inseamna doar a pune inceput bun”.
    Documentarul e complex, cuprinde tot, dar macar sa facem tot ce tine de noi, să-i creştem în Duhul lui Hristos şi să-i acoperim cu rugăciunea noastră atunci cand ies pe usa casei. Sa le vorbim ca exista un razboi duhovnicesc si atunci caldura si pacea din casa le vor fi reper, o permanenta intoarcere. Cat despre scoli, ca acolo mi se pare mie a fi „buba”, acolo stau copiii nostri cel mai mult, o solutie ar fi infiintarea scolilor confesionale, adica patronate de Biserica. Sa speram ca se vor infiinta cat mai multe si cu preturi accesibile.

    Doamne ajuta!

    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cumplit! Astfel se pervertesc toate si se compromite viitorul. Grea lupta e de dus, ar fi foarte bine ca aceste lucruri sa fie cunoscute si constientizate de cat mai multa lume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am urmarit tot familionul acest documentar.
    Nu stiu cat au priceput ei copii dar noi am tras multe concluzii.
    Deocamdata si noi am urcat prima treapta :) adica incepand cu acest an, am renuntat la televizor.
    Sa vedem ce putem face in continuare cu celelalte...
    muzica la casti, reviste, reclame etc.
    Greu , greu, dar Si Dumnezeu face minuni...:)
    Te imbratisez draga Liliana!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare