sâmbătă, 19 iunie 2010

Grija vs ingrijorare


De o saptamana toata casa este in vacanta :) spre bucuria copiilor, dar si bucuria mea, pentru ca numai trebuie sa ma impart intre casa si serviciu. Anul acesta, in august, cu ajutorul lui Dumnezeu sustin gradul al II-lea si ma gandesc foarte serios sa-mi iau in toamna doar jumatate de norma ca sa-mi ramana cat mai mult timp pentru familie. Daca voi reusi sa-mi pun orele si atunci cand sunt copiii plecati ar fi si mai bine pentru familia mea . Stiu, am ramas in urma cu toate gradele si cursurile, dar am considerat ca familia are prioritate si nu cred ca am gresit procedand asa. E putin mai bine ca sunt titulara... probabil as fi zburat din scoala in scoala prin invatamant .
Situatia de la scoala, cel putin in ultimul timp, reflecta situatia din intreaga tara. Se lasa sa se auda ca norma didactica se va mari la 24 de ore, salariile oricum se vor micsora...nimic nou la orizont.

Asa incat sa fim sanatosi, sa ne bucuram de binecuvantarile primite! Vacanta este inca un dar prin care ne linistim, doar ingrijindu-ne de tot ce ne place si nu ingrijorandu-ne de orice ne serveste vremelnicia acestui veac.


Va doresc o vacanta linistita!
Liliana

4 comentarii:

  1. Ai luat o hotarare inteleapta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Liliana ai atins un punct foarte sensibil si problematic pentru mamele care sunt ingrijorate de cresterea si educarea copiilor.Ma bucur ca ai oportunitati si ca le folosesti in acelasi timp.O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. o vacanta frumoasa, cu multe binecuvantari de la Domnul!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare