luni, 21 ianuarie 2013

Lunea căsătoriei


****
Daca doriti sa participati cu o postare la Lunea Casatoriei (idei, sfaturi, traduceri, fragmente de lectura, recomandari de carti) puteti folosi bannerul de mai sus, si apoi lasati aici linkul catre articol.
****


"Când îţi vezi căsătoria, soţul, soţia, trupul perechii tale, când îţi vezi necazurile, toate cele ale casei tale, să ştii că sânt semne ale prezenţei lui Hristos. E ca şi cum ai auzi paşii lui Hristos, ca şi cum ar veni, ca şi cum ai fi gata să-i auzi glasul. Toate acestea sânt umbre ale lui Hristos, descoperindu-ne că este cu noi. E adevărat totuşi că, din pricina grijilor şi neliniştilor, simţim că El lipseşte. Dar Îl putem vedea în umbre, şi ne încredinţăm că este cu noi. De aceasta, în Biserica timpurie nu exista o slujbă aparte a cununiei. Bărbatul şi femeia mergeau pur şi simplu la Biserică şi se împărtăşeau împreună. Ce înseamnă asta? Că de aici încolo viaţa lor devine o singură viaţă în Hristos."
(Tainica liturghie a inimii, de Arhimandritul Emilian Simonopetritul)


Va doresc o saptamana binecuvantata!

Cu drag,
Liliana



4 comentarii:

  1. Foarte fain Liliana!
    Si imi place si poza. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place fragmentul ales..impartasirea in doi cu Hristos;iar poza:sunt ca doi boboci indragostiti,ea sub aripa lui ocrotitoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar foarte frumos. M-au trecut fiori citindu-l...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca v-ati folosit, dragelor!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare