miercuri, 21 noiembrie 2012

Yarn Along


Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .


Astazi nu lucram, ne bucuram de sarbatoarea Nascatoarei de Dumnezeu si va invit sa rasfoiti o carte plina de invataminte pentru copilasii scolarei, si nu numai:)) , Cosuletul cu flori, comandata la Editura Egumenita


Editura Egumenita

Textul acestei cărţi surprinde într-o imagine vie atât pe omul credincios, cât şi pe omul necredincios. Comportamentul şi frământările personajelor din ambele tabere fac pe cititorii acestei cărţi să se regăsească în ele şi astfel să mediteze mult mai mult la existenţa lor pe această mare scenă, lumea.
Personajul principal al cărţii, care se numeşte Maria, lasă să se înţeleagă că şi-a ales „partea cea bună, care nu se va lua de la ea”, însă, Enrieta, iubitoarea deşertăciunilor acestei lumi trecătoare pierde prin ură, minciună şi furt locul de cinste, devenind instrument al celui rău. Finalul cartii nu vi-l desconspir, va las sa cunoasteti dimpreuna cu copilasii cursul vietii celor doua personaje.


Va doresc sarbatoare cu bucurie!

5 comentarii:

  1. Foarte interesanta recomandarea ta! O voi cauta si eu pentru fete!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesting celebration. i hope you have an amazing holiday. and your yarn looks yummy!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru recomandare, suna bine, voi lua si eu carticica. Culoarea lanei e superba ce iti vei face din ea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Amalia, am mai multe idei, cand ma decid va arat:)
    te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare