sâmbătă, 1 septembrie 2012

Un nou inceput...


Inceput de an bisericesc, inceput de toamna...astazi mai mult ca in toate celelalte zile putem face bilantul anului care tocmai s-a terminat, ce lasam in urma noastra si care au fost invatamintele, dar si ce putem privi inca de pe-acum cu ochii mintii, avand mare nadejde la Bunul Dumnezeu.
 

Va doresc, dragii mei, un an binecuvantat si intru toate buna sporire!
 


Rugăciune la început de an

Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Izvorul vieții și al nemuririi, Făcătorul a toată făptura văzută și nevăzută, Care ai pus vremile și anii întru a Ta stăpânire și îndreptezi toate cu iconomia Ta cea cerească și întru tot bună, mulțumim Ție pentru îndurările minunate pe care le-ai făcut asupra noastră în toată vremea trecută a vieții noastre și Te rugăm, întru tot Îndurate Doamne: binecuvintează cununa anului ce a sosit cu bunătatea Ta și păzește pe binecredincioșii creștini români de pretutindeni, pe păstorii și învățătorii noștri; înmulțește zilele vieții noastre întru sănătate deplină sufletească și trupească și ne dăruiește sporire în toate faptele cele bune. Dăruiește de sus bunătățile Tale întregului Tău popor: sănătate și mântuire și întru toate bună sporire. Sfântă Biserica Ta, țara noastră cu toate orașele și satele, izbăvește-le de toată reaua întâmplare, dăruindu-ne tuturor pace fără de tulburare. Răzvrătirile eresurilor strică-le cu puterea Ta, iar pe noi întărește-ne, Doamne, întru iubirea Cea către Tine și întreolaltă, ca să ne învrednicim cu inimă curată totdeauna a aduce mulțumire Ție, Părintelui Celui fără de început și Unuia Născut Fiului Tău și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, Dumnezeului Celui slăvit întru o ființă, și a cânta preasfântului Tău nume: Slavă Ție, Dumnezeului și Binefăcătorului nostru, în vecii vecilor! Amin.


 

7 comentarii:

 1. An nou binecuvantat sa aveti toata familia!

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne ajuta!
  O toamna minunata va doresc, in care sa culegeti multe roade!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim pentru urari, pentru binecuvantare si pentru ruga.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pentru aceasta rugaciune Lili.E un nou inceput si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa fim mai buni si mai smeriti!Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cristina, multumesc, asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Loredana, multumesc, abia asteptam toamna :)

  Dana, Nicol, cu mare drag! Sa ne ajute Dumnezeu sa punem inceput bun

  RăspundețiȘtergere
 6. Un an nou binecuvântat!
  Domnul să ne întărească pe toţi!

  RăspundețiȘtergere
 7. An nou binecuvantat, draga Anastasia!

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare