marți, 22 februarie 2011

Cuvant de mangaiere...

Sfantul Teofan are exceptionalul dar de a-i putea incuraja pe toti, indiferent de locul unde au ajuns pe calea mantuirii, sa mearga mai departe in lupta lor impotriva neputintelor sufletesti. Invatatura sa plina de har este potrivita pentru toti cei ce cauta cu sinceritate pe Dumnezeu. "Domnul nostru este mult-milostiv si gata sa ne ajute in orice moment. Indreptati-va gandul si inima spre El.
Obisnuiti-va sa simtiti mereu prezenta Creatorului. Sa va ganditi in permanenta ca El este pretutindeni si ca pe toate le plineste. Sa traiti, sa ganditi si sa lucrati asa cum se cade dinaintea lui Dumnezeu.
"


"Daca veti spori cu lucrarea aceasta, nu veti mai avea nevoie de sfaturi speciale. Frica lui Dumnezeu va incepe sa le puna pe toate in ordine.
Dumnezeu este aproape de dumneavoastra. El nu va urmareste cu indiferenta, ci face tot ce se poate ca sa va daruiasca cele trebuincioase si, bineinteles, mantuire.
Cel care se incredinteaza cu totul in grija lui Dumnezeu nu este nicicand lasat de izbesliste. Intotdeauna un asemenea om este indrumat si luminat de Cel de Sus."
(Ne vorbeste Sfantul Teofan Zavoratul- Scrisori)


Liliana

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare