miercuri, 4 decembrie 2013

Yarn Along

 
 
 Saptamana aceasta mi-am bucurat sufletul citind  Simple povestiri, scrisa de Parintele Dimitrie Bejan. Cartea cuprinde rememorări ale perioadei de tinereţe, probabil singura în care părintele Dimitrie s-a bucurat de libertate de mişcare. Povestirile nu sunt cosmetizate stilistic, realitatea istorică este doar umanizata prin mult umor, pe care a trait-o insusi Parintele.
 
 
 
Pe andrela am in vedere un fular circular pentru mezina care zumzaie pe langa mine sa-i dau zor ca a cam venit iarna si la noi:)
 
 
Firul se lucreaza usor si cu spor, il am de multisor si tinut pana acum la naftalina cu mare grija:) Sper ca saptamana viitoare sa-l fotografiez pe purtatoare...
 


Va las un mic fragment din povestirea "O intamplare cu Tamara Petrov".
 
"Unele din colegele mele s-au dus, cateva au reusit sa ajunga sus pe scara sociala. Eu am reusit mai mult decat toate la un loc. Am ajuns la pacea inimii, cand toate simturile tac si-n suflet se stabileste Duhul lui Iius, Care iti daruieste armonie interioara, incat devii atoateiertator si atointelegator. Am iertat viata care mi-a rapit tineretea! Si acum imi iau nepotii de mana si plec spre casa. S-a facut racoare. Oare n-ati putea parinte, sa-mi faceti o vizita si sa-mi cunoasteti intreaga familie? Veniti, parinte, caci doresc sa-mi bucurati familia si casa"
 
Va doresc seara placuta!
 




 

4 comentarii:

  1. Poate reusesc sa pun si eu acest titlu pe lista de lecturi. Imi place tipul de lanica de mai sus. Duminica cu pace si binecuvantari de la Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca fularul e gata deja!e foarte frumos firul si foarte spornic, cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, intradevar se lucreaza foarte usor, dar si asa si tot n-am terminat, sunt lenesa rau :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare