marți, 1 octombrie 2013

Mozaic pentru sfarsit de luna

Luna septembrie s-a dus incredibil de repede, printre multele evenimente ale lunii, imaginile din mozaic ma ajuta sa ma opresc la cateva...
  • Inceputul anului bisericesc
  • Praznicul Nasterii Maicii Domnului
  • Inceputul anului scolar, inceputul clasei a I-a pentru Ilinca, mezina familiei
  • Culesul ultimeler roade din gradina noastra super eco:)
  • Bogatia roadelor si frumusetea culorilor de toamna
  • Ultima tabara de vara organizata de ATOR Constanta(Asociatia Tinerilor Ortodocsi Romani, filiala Constanta), eveniment ce a avut loc la Manastirea Sf. Ioan Casian

    Sa am avem cu totii un timp binecuvantat sub ocrotirea Acoperamantului Maicii Domnului!
  • 8 comentarii:

    1. mai, ce bunatati ai acolo, imi lasa gura apa!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. da, Irina, chiar asa, sunt pe piata anul acesta niste struguri grozavi, galbui-parfumati...am avut un an bogat, slava Domnului!

        Ștergere
    2. Tineri frumosi, mai sa-mi dea lacrimile....frumosi.

      RăspundețiȘtergere
    3. Se vede că ai avut un început de toamnă frumos şi bogat!
      Succes Ilincuţei!
      Pozele de la Casian sunt absolut minunate, ce chipuri, ce suflete, ce trăiri...! Ultimele din clip, cele de la Pestera, te trec în alt timp...Mulţumim, mulţumim că ai împărtăşit cu noi asmeni frumuseţi!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Cu drag, Mariana!
        Am avut o vacanta frumoasa, aventuroasa si bogata in evenimente care mai de care mai interesante. Sper Domnului ca aceste legaturi ale tinerilor sa tina cat mai mult pentru ca doar uniti in Biserica pot schimba ceva. Scaparea este pe verticala!
        Imbratisari si ganduri bune pentru tine, draga Mariana!

        Ștergere
    4. Minastirile erau cindva un loc de rugaciune, acum sint hoteluri si tabere private. Iar calugarii in loc de duhovnici s-au transformat in coemrcianti. Pacat de credinta celor care au intemeiat aceasta minastire. Banul e ochiul dracului si totul se face pe bani si pentru bani. Daca in loc sa cintareasca punga se uitau in Ochii lui Dumnezeu, nu i-ar fi lasat El sa moara de foame.
      Imi pare rau daca v-am stricat rezumatul lunii, poate pentru ca "povestirile" dv sint mai mult despre oameni decit despre Dumnezeu.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Draga anonim,
        Faptul ca tot mai multi tineri se indreapta catre tabere de acest fel este un semnal de alarma pentru noi care nu stim decat sa judecam si sa stigmatizam tinerii. Ce cauta tinerii printre monahi? Raspuns: o alta lume decat cea pe care le-o propune societatea mediatica si consumerista, liniste si pe cineva care sa-i asculte si nu care sa-i auda. Aici gasesc modelele pe care le cauta ei si un liman de normalitate... Ma bucur foarte tare ca sunt din ce in ce mai multe astfel de manastiri misionare, care il arata tinerilor pe Hristos trait prin experinte directe si care le dau tinerilor repere concrete.
        Cat despre hoteluri si tabere private, eu nu stiu nimic, daca v-as spune ca nu costa nimic probabil ca tot n-ar fi bine, asa incat ochiul rau pe toate le vede rele, iar ochiul bun pe toate le vede bune...
        Personal cand privesc la oameni incerc sa vad in ei cele bune pe care mi le arata Iubirea, daca d-voastra vreti sa vedeti in semeni altceva decat icoana chipului lui Dumnezeu in care El crede pana la capat, va priveste.

        Ștergere

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Postări populare